Om MF Nordic

Om MF Nordic

MF Nordic er et samarbeide mellom tre firmaer på tvers av landegrenser i Norden, som er basert på kunnskap, erfaringer, kompetanse og produkter.

 

 

SAMMEN DEKKER VI NORDEN

Med samarbeidet ønsker vi og oppnå et lojalt og tilfredsstillende service nivå, hvor vi leverer produkter i toppkvalitet til våre kunder.

Når det gjelder dører til kjølereoler i akryl eller glass, lokk til fryse- og kjølegondoler, pendeldører til lager og storkjøkken eller Strimelgardiner til å holde på varmen, så har vi mange muligheter til og finne en løsning med tildekking og avskjerming.

Produktsortimentet kan variere fra land til land, men felles for alle tre land er dører til kjøledisker og lokk til frysegondoler. På grunn av et felles samarbeide har vi de beste muligheter for en mer fleksibel og variert produkt utvalg. Selv om vi ikke har det produktet du søker, så kontakt oss og spør!

Våre løsninger til kjøledisker og fryse- og kjølegondoler er alltid retrofit og vi leverer til både eksisterende og nye møbler. Vi tilpasser farger og profiler, så alle møbler ikke bare sparer på strømmen, men også får et helt nytt design og utseende.

Les mer om produktkategorier her »

MF Nordic